OUR EXPERTISE

Το digital marketing αποτελεί πλέον αναπόσπαστο κομμάτι του διαφημιστικού σχεδιασμού των επιχειρήσεων. Αξιοποιήστε όλες τις διαθέσιμες πρακτικές - εργαλεία και εδραιωθείτε στη ραγδαία αναπτυσσόμενη και διαρκώς εξελισσόμενη αγορά του διαδικτύου. Το ίντερνετ αλλάζει…Εσείς;

Premium RemarketingΑποκτήστε τον πιο ολοκληρωμένο τρόπο προσέγγισης των πελατών σας!

Γνωρίζατε ότι ο χρήστης που έχει ήδη κάνει μία πρώτη επαφή μαζί σας είναι πιο πιθανό τελικά να γίνει πελάτης; Με το premium remarketing έχετε τη δυνατότητα να επαναπροσεγγίσετε όσους επισκέφθηκαν τουλάχιστον μία φορά το site σας, χωρίς ωστόσο να προβούν σε κάποια ουσιαστική ενέργεια. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να τους προβάλλετε προσωποποιημένη διαφήμιση που δεν είναι επαναλαμβανόμενη και ενοχλητική για τους ίδιους και η οποία έχει πολύ χαμηλότερο κόστος σε σχέση με τις αντίστοιχες του ανταγωνισμού.

Δίχως το premium remarketing είναι πολύ πιθανό να προβάλλονται συνεχώς οι ίδιες διαφημίσεις στους χρήστες, χωρίς να λαμβάνεται υπόψιν σε ποιο στάδιο της αγοραστικής τους συμπεριφοράς βρίσκονται, δηλαδή πόσο κοντά ή πόσο μακριά κινούνται από την αγορά ενός προϊόντος ή μίας υπηρεσίας. Κατασκευάζοντας το κατάλληλο funnel, χαράζουμε το ξεχωριστό μονοπάτι του χρήστη και σε κάθε σημείο επικοινωνούμε το σωστό μήνυμα, ώστε να έρθει ένα βήμα πιο κοντά στην αγορά.

Εσείς θα αφήσετε το 98% των online επισκεπτών σας να πάει χαμένο;

AMP (Accelerated Mobile Pages)Η διεκδίκηση της 1ης θέσης στα αποτελέσματα της Google είναι αυτό που επιζητούν όλοι! Ωστόσο, η πρώτη σελίδα της Google έχει χώρο μόνο για 10 αποτελέσματα και μέχρι 4 διαφημίσεις, κάνοντας το συγκεκριμένο εγχείρημα πολύ δύσκολο.

Μία από τις πιο εξειδικευμένες υπηρεσίες που παρέχουμε είναι τα Accelerated Mobile Pages ή κοινώς AMP. Μια καινούρια τεχνολογία που επιτρέπει στο site σας να φορτώνει με απίστευτη ταχύτητα και η οποία χρησιμοποιείται κατά κύριο λόγο στο εξωτερικό και κυρίως από δημοσιογραφικά sites.

Πως όμως η ταχύτητα σχετίζεται με τη θέση σας στα οργανικά αποτελέσματα; Με την άνοδο των mobile χρηστών, η ταχύτητα μίας ιστοσελίδας παίζει μεγαλύτερο ρόλο από ποτέ και αποτελεί ακρογωνιαίο λίθο του καλού SEO (Search Engine Optimization), έχοντας τη δυνατότητα να εκτοξεύσει το site σας μέχρι και την πολυπόθητη 1η θέση των οργανικών αποτελεσμάτων της Google!

Αυτός ο αγώνας περιμένει να αναδείξει νικητή! Μήπως αυτός είστε εσείς;

ConversionsΈνας από τους μεγαλύτερους προβληματισμούς των επιχειρήσεων είναι το πόσο μετρήσιμα είναι εν τέλει τα αποτελέσματα των διαδικτυακών διαφημίσεων.

Όταν αναζητάτε για ένα συγκεκριμένο προϊόν ή υπηρεσία στο διαδίκτυο, επισκέπτεστε πολλές διαφορετικές ιστοσελίδες, έως ότου πραγματοποιήσετε την τελική σας αγορά. Σε αυτές μπορείτε να οδηγηθείτε από διαφημίσεις σχετικές με αυτό που αναζητάτε ή από αναζητήσεις που κάνετε απευθείας οι ίδιοι.

Το εύλογο ερώτημα που προκύπτει από τα παραπάνω είναι: Από που έρχεται τελικά η πώληση; Πως δηλαδή φθάσατε στον τελικό προορισμό, προκειμένου να πραγματοποιήσετε τη διαδικτυακή σας αγορά και ποιες διαφημίσεις σας οδήγησαν εκεί;

Με τα advanced conversions, μπορείτε να δείτε το ξεχωριστό μονοπάτι (path) που ακολούθησαν οι χρήστες και να έχετε πλήρη επίγνωση των διαφημίσεων που λειτούργησαν και των μέσων που οδήγησαν εν τέλει σε αγορά (conversions).

Χρησιμοποιώντας κώδικα, μπορούμε να μετρήσουμε όλες τις ενέργειες που γίνονται μέσα το site σας: από το πάτημα ενός απλού κουμπιού, τη λήψη ενός αρχείου PDF, μέχρι και την παρακολούθηση ενός video στο site σας. Και το καλύτερο; Μπορούμε να απομονώσουμε τους χρήστες που αποτελούν "έσοδο" για την επιχείρησή σας και να βρούμε ακόμα περισσότερους, χρησιμοποιώντας εξειδικευμένες μεθόδους (laser targeting), μέσω της Google και του Facebook!