Με το Ιατρικό Marketing μιλάς απευθείας στο κοινό που σε ενδιαφέρει!

Στρατηγικές ενέργειες σχεδιασμένες να κάνουν τις ιατρικές υπηρεσίες κατανοητές και προσιτές στο κοινό, τονίζοντας παράλληλα τα πλεονεκτήματα των ιατρικών υπηρεσιών σου.

Δεν έχεις χρόνο για να ασχοληθείς με την digital παρουσία σου.

Είναι σημαντικό ο κόσμος που ενδιαφέρεται για τις υπηρεσίες σου να μπορεί να σε βρει στις μηχανές αναζήτησης. Για να πετύχει η οποιαδήποτε digital marketing ενέργεια στον ιατρικό κλάδο απαιτεί την εις βάθος κατανόηση της αγοράς και των διαφημιστικών περιορισμών που διέπουν τον συγκεκριμένο κλάδο. Όλη η digital παρουσία είναι απαραίτητο να διατηρεί την αξιοπιστία και το κύρος του διαφημιζόμενου.

Ποια από τα προβλήματά σου μπορεί να λύσει το Ιατρικό Marketing;

 • Μειωμένη αναγνωρισιμότητα

  Είναι γεγονός πως η καθημερινότητα ενός ιατρού είναι πολύ απαιτητική, όμως η online παρουσίαση των υπηρεσιών του αποτελεί και αυτή με τη σειρά της έναν βασικό παράγοντα επιτυχίας. Η ανάπτυξη της digital παρουσίας σου μπορεί να βοηθήσει στην αύξηση του ενδιαφέροντος γύρω από το όνομα και τις υπηρεσίες σου.

 • Στάσιμος Ρυθμός Ανάπτυξης

  Η digital προβολή, είτε μέσω website, είτε μέσω social media, μπορεί να αυξήσει κατά πολύ τον αριθμό των ανθρώπων που θα ενδιαφερθούν για τις υπηρεσίες σου, διευρύνοντας με αυτό τον τρόπο το κοινό σου.

 • Ιδιαίτερος Κλάδος Προώθησης

  Υπάρχουν διάφοροι διαφημιστικοί περιορισμοί που καθιστούν την προβολή του έργου των ιατρών περίπλοκη. Ένα digital agency που έχει εμπειρία στην συγκεκριμένη ειδικότητα μπορεί πραγματικά να υπερβεί τις δυσκολίες και να ανταπεξέλθει στους στόχους και τις προσδοκίες σου.

Δίνουμε απαντήσεις στις πιο συχνές ερωτήσεις σου.

Εάν ακολουθηθεί ένα εξατομικευμένο και στρατηγικό σχέδιο παρουσίασης της digital παρουσίας σου, τότε το μόνο σίγουρο είναι ότι οι συγκεκριμένες ενέργειες θα οδηγήσουν στη στοχευμένη εύρεση ποιοτικού κοινού που όντως ενδιαφέρεται για τις υπηρεσίες σου.
Το ιατρικό marketing αποτελεί μία κατηγορία του digital marketing που απαιτεί εμπειρία και εξειδίκευση. Υπάρχουν πολλοί επαγγελματίες υγείας που θα ήθελα να προσεγγίσουν νέους ασθενείς και να προβάλουν το ανταγωνιστικό τους πλεονέκτημα. Αυτό πρέπει να γίνεται πάντα με σεβασμό στους κανόνες προώθησης που διέπουν τον κλάδο.
Το ιατρικό marketing περιλαμβάνει μια πληθώρα digital ενεργειών. Μερικές από αυτές είναι: η διαχείριση των social media, η δημιουργία ενός σύγχρονου website, το content marketing (συγγραφή άρθρων), το SEO, τα Google AdWords κλπ.
Υπάρχουν δύο τρόποι για να εμφανιστεί το website σου στην πρώτη σελίδα της Google. Ο πρώτος είναι τα Google Adwords, που θα αυξήσουν την κίνηση στο website σου μέσω της διαφήμισης. Ο δεύτερος είναι οι βελτιστοποιήσεις του SEO της σελίδας, το οποίο περιλαμβάνει διαδικασίες που θα κάνουν το περιεχόμενο του website σου πιο «φιλικό» στις μηχανές αναζήτησης.

Θέλεις να προβάλλεις τις υπηρεσίες σου σε νέους ασθενείς.

Θέλεις να ασχοληθείς με την digital παρουσία σου, αλλά αισθάνεσαι ότι δεν έχεις τον απαραίτητο χρόνο;

Το να ασχοληθείς για ένα χρονικό διάστημα με την παρουσία σου στα social media ή να ανανεώσεις τα κείμενα του website σου και μετά να μην ασχοληθείς ξανά για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα, δεν πρόκειται να βοηθήσει στον στόχο σου. Για αξιόπιστα αποτελέσματα χρειάζεται οργάνωση και τακτική ενημέρωση.

Οι ενέργειες που ακολούθησες μέχρι τώρα δεν έφεραν αποτελέσματα;

Υπάρχουν πολλοί λόγοι που μπορεί οι digital ενέργειες να μην είχαν τα αποτελέσματα που περίμενες. Προβλήματα με την ποιότητα και λειτουργία του website, δυσνόητο ή περίπλοκο περιεχόμενο, λανθασμένη στόχευση κοινού αποτελούν μόνο μερικά από αυτά. Μία ομάδα που εξειδικεύεται στον συγκεκριμένο τομέα, μπορεί να φέρει τη λύση που ζητάς.

Ας Ξεκινήσουμε!

Είναι το Ιατρικό Marketing η υπηρεσία που έχεις ανάγκη;

1

Είσαι επαγγελματίας υγείας και θες να προβάλλεις τα ανταγωνιστικά σου πλεονεκτήματα.

2

Θέλεις να ανακαλύψουν τις υπηρεσίες σου νέοι ασθενείς που σε έχουν ανάγκη.

3

Είσαι ιδιώτης ιατρός ή εκπροσωπείς ιδιωτική κλινική, νοσοκομείο, φαρμακοβιομηχανία, φαρμακείο ή κάποιο κέντρο αισθητικής ιατρικής.

4

Οι προηγούμενες προσπάθειές σου δεν έχουν φέρει τα αποτελέσματα που ήθελες.

5

Αντιλαμβάνεσαι την προσπάθεια και τη δέσμευση που απαιτεί μία τέτοια ενέργεια.

6

Είσαι έτοιμος να προσαρμόσεις την προσέγγισή σου, έτσι ώστε να ταιριάζει καλύτερα στο κοινό που σε ενδιαφέρει.

Πώς μπορεί να σε βοηθήσει η ομάδα της ZonePage;

Απόκτησε ένα σύγχρονο websiteΗ ψηφιακή παρουσία ενός ιατρού ή ιατρικού ομίλου πρέπει να αντανακλά το κύρος και την αξιοπιστία των υπηρεσιών που προσφέρει. Το website θα πρέπει να ανταποκρίνεται οπωσδήποτε στα σύγχρονα αισθητικά και λειτουργικά πρότυπα.

Ανακάλυψε Πώς

Πρόβαλλε τα πλεονεκτήματα των υπηρεσιών σουΌταν το κοινό αναζητά την ιατρική υπηρεσία στην οποία εξειδικεύεσαι, θα πρέπει να φροντίσεις να μπορεί να σε βρει. Η θέση που θα έχεις στα οργανικά αποτελέσματα είναι υψίστης σημασίας, καθώς ο κόσμος συνήθως όταν ψάχνει κάτι στις μηχανές αναζήτησης δεν προχωράει μετά τις πρώτες σελίδες.

Δες τον Τρόπο

Απόκτησε μία ολοκληρωμένη digital παρουσίαΗ ομάδα μας θα σε βοηθήσει να προβάλλεις τις υπηρεσίες σου σε όλα τα κανάλια που σε αφορούν, ακολουθώντας πάντα έναν ολοκληρωμένο και στρατηγικό σχεδιασμό.

Εμπιστεύσου Μας

Πελάτες που μας Εμπιστεύτηκαν

Case studies πελατών μας

mayazoulovits.gr

Η Zonepage ήταν υπεύθυνη για τη μετατροπή του "Maya Zoulovits Workshop" σε e-shop. Από το 2017 εώς και σήμερα, η Zonepage βρίσκεται επίσης πίσω από τις online καμπάνιες της σχεδιάστριας.
Η εξατομικευμένη στρατηγική e-commerce που δημιουργήσαμε για το Maya Zoulovits Workshop συνεχίζει να φέρνει πολύ θετικά αποτελέσματα. Μερικά από αυτά είναι η αύξηση:

 • των πωλήσεων
 • της αναγνωρισιμότητας του brand,
 • του Conversion Rate,
 • και του ROI

ebeis.gr

Πριν ένα χρόνο αναλάβαμε να σχεδιάσουμε την Digital στρατηγική του ηλεκτρονικού καταστήματος ebeis.gr έχοντας θέσει αρκετά υψηλούς στόχους και πάντα με βάση τις ανάγκες του πελάτη μας.
Ένα χρόνο μετά είμαστε αρκετά υπερήφανοι γιατί καταφέραμε:

 • +352.23% αύξηση Revenue
 • +666.67% αύξηση των Πωλήσεων
 • +214,20% αύξηση του E-Commerce Conversion Rate
 • +128% αύξηση του ROAS
 • Την ενίσχυση του Brand Awareness.

Θέλεις να οδηγήσεις την επιχείρησή σου στο μέλλον;

211 7108560

ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ