24/06/2021

H Zonepage αλλάζει logo και εγκαινιάζει μια νέα εποχή

Η Zonepage εγκαινιάζει ένα καινούργιο κεφάλαιο γεμάτο δημιουργία, έμπνευση και ενδιαφέρουσες προκλήσεις. Αποφασίσαμε να σηματοδοτήσουμε αυτή τη νέα εποχή με ένα νέο και πλήρως ανανεωμένο logo. Ποια είναι η σημασία του και τι εκπροσωπεί για το μέλλον και την εξέλιξη της ομάδας μας; Κάθε αλλαγή σηματοδοτεί και ένα νέο κεφάλαιο. Η Zonepage εξελίσσεται, αναπτύσσεται, μεγαλώνει την ομάδα της και αναλαμβάνει όλο και μεγαλύτερες επαγγελματικές προκλήσεις στο χώρο του digital. Αυτή η αλλαγή τώρα εκφράζεται και εμπράκτως με ένα νέο logo και μία ολοκαίνουργια εταιρική ταυτότητα. Ποιο είναι το νέο μας logo και γιατί επιλέξαμε αυτά τα σχήματα και χρώματα;

Ποια είναι τα νέα μας χρώματα;

Το χαρακτηριστικό γαλάζιο της Zonepage, το οποίο συνόδευσε τα πρώτα της χρόνια στο χώρο του digital marketing, αντικαθίσταται με το κίτρινο, το μαύρο και κάποιες λευκές λεπτομέρειες. Το κίτρινο είναι ένα έντονο και ζωντανό χρώμα. Επιλέχτηκε γιατί συμβολίζει για εμάς την επικοινωνία και την έμπνευση, έννοιες ιδιαίτερα σημαντικές για το αντικείμενό μας. Πρόκειται για ένα δυναμικό χρώμα που δημιουργεί κίνηση, εμπνέει την πρωτότυπη σκέψη, αγαπά τις προκλήσεις. Αντιπροσωπεύει τη διάνοια και τις νέες ιδέες. Ο ενθουσιασμός για αυτό που κάνουμε και η δημιουργικότητα αποτελούν βασικά εργαλεία που χρησιμοποιούμε στην καθημερινότητά μας και πρόκειται για κάτι που θέλαμε να εκφράσουμε μέσω του νέου μας λογοτύπου.

Το μαύρο έρχεται να συμπληρώσει το κίτρινο. Το μαύρο ουσιαστικά αποτελεί την απουσία χρώματος και δεν περιλαμβάνεται στην κατηγορία των χρωμάτων. Παρ’ όλα αυτά, το γεγονός αυτό από μόνο του δημιουργεί ένα μυστήριο. Το μαύρο εκφράζει τον επαγγελματισμό, τη σοβαρότητα, την ποιότητα, το κύρος και την πολυτέλεια. Όσον αφορά τη Zonepage, θέλαμε αυτά τα δύο χρώματα να συνδυαστούν για να εκφράσουν τόσο τις δημιουργικές ιδέες μας, τη φρέσκια ματιά μας και τη χαρά με την οποία αντιμετωπίζουμε κάθε νέα επαγγελματική πρόκληση. Ταυτόχρονα όμως θέλουμε να δηλωθεί η εξειδίκευση, ο επαγγελματισμός και η εμπειρία της ομάδας της Zonepage. Πιστεύουμε πως με αυτό τον συνδυασμό χρωμάτων έχουμε φέρει εις πέρας το στόχο που θέσαμε.

Ένα logo που εκφράζει τις δημιουργικές ιδέες και την αισθητική μας

Η Zonepage ως digital agency συνδυάζει τη δημιουργικότητα με τις νέες τεχνολογίες και πιστεύουμε πως αυτό εκφράζεται άμεσα στο νέο λογότυπο. Ο κύκλος είναι ένα από τα πιο ισχυρά σύμβολα. Αντιπροσωπεύει την ολοκλήρωση, τον κόσμο, την πληρότητα. Η φιλοσοφία της ομάδας μας εκφράζεται μέσω του κύκλου, καθώς θεωρούμε πως πρέπει να αντιμετωπίζουμε το κάθε θέμα σφαιρικά και με μία ευρύτητα πνεύματος. Η κυκλική παρένθεση έγινε αναπόσπαστο μέρος του νέου λογοτύπου, αντικαθιστώντας το γράμμα «ο» της λέξης “zone”, καθώς αυτή με τη σειρά της χαρακτηρίζει τον κώδικα. Τέλος, το θαυμαστικό εκφράζει τον ενθουσιασμό και την όρεξη της ομάδας για κάθε νέο και απαιτητικό εγχείρημα.

Game Masters of Digital, ένα σλόγκαν συνώνυμο της Zonepage

Μια ομάδα νέων ατόμων, με φρέσκιες ιδέες, αλλά ταυτόχρονα και με πολυετή εμπειρία. Αυτή είναι η ομάδα της Zonepage. Το κάθε μέλος μας διαθέτει εξειδίκευση και ουσιαστική γνώση πάνω στο αντικείμενο του. Είμαστε μια ομάδα πολλών που μαζί δημιουργεί ένα αρμονικό και πολύπλευρο σύνολο. Η pop διάθεση της ομάδας μας εκφράζεται με το νέο μας σλόγκαν “Game Masters of Digital”, αφού για εμάς το digital marketing δεν αποτελεί «δουλειά» αλλά μία εργασία που πραγματικά μας γεμίζει, ένα «παιχνίδι». Ταυτόχρονα όμως, το “master” σηματοδοτεί την εξειδίκευσή μας. Είμαστε νέοι, όμως δεν είμαστε άπειροι. Συνδυάζουμε τη φρεσκάδα της νέας σκέψης πραγμάτων με την πολύχρονη εμπειρία μας πάνω στον τομέα.

Στο χώρο του digital, θεωρούμε προτεραιότητά μας να προτείνουμε νέες και δημιουργικές ιδέες, να καινοτομούμε, να ενημερωνόμαστε για τις νέες τάσεις και τεχνολογίες, να καταρτιζόμαστε συνεχώς και τελικά να κινούμε τα νήματα για εμάς και για τους ανθρώπους που μας εμπιστεύονται στο χώρο του digital marketing, λειτουργώντας ως μία γέφυρα ανάμεσα σε αυτούς και το κοινό τους.

Η Zonepage αποτελείται από τους “Game Masters of Digital” και με χαρά περιμένουμε να μας συνοδεύσετε σε αυτό το παιχνίδι επικοινωνίας, δημιουργικότητας και καινοτομίας.

Related Post

29/10/2018

Πέντε τρόποι να μεγαλώσετε την επιχείρησή σας μέσω των Social Media

Το μόνο που μπορούμε να πούμε με σιγουριά είναι πως η γη γυρίζει γύρω από τον ήλιο και πως οι πελάτες σας...

29/10/2018

Αλλαγή από απλό προφίλ, σε Instagram Business Account.

Πλέον το instagram μετά την εξαγορά του από το Facebook απλώνει...

29/10/2018

Πως μπορείς να δεις τα analytics του ανταγωνιστή σου

Όταν θέλουμε να στήσουμε μια καμπάνια στα Social Media ή το SE...